A műhely ahova szívesen viszed az autód

Szervizünk gerincét a felkészült és motivált szerelőcsapatunk alkotja. Munkatársaink olyan kivételes helyzetben vannak, hogy az utcai autók javítása mellett hobbijukkal, az autóversenyzéssel és a versenyautók felkészítésével is foglalkozhatnak. Érthető és nyilvánvaló elkötelezettségük és minden napi jókedvük.

Versenyszerviz tapasztalatuk miatt munkatársaink számára természetes, hogy megfeleljenek a legszigorúbb nemzetközi, műszaki és biztonsági előírásoknak, és hogy a legjobbat hozzák ki magukból és a csapatból.

Nincs titkunk! Szerelőcsarnokunk kialakítása révén „látványszervízként” működünk, így igény szerint a kisebb javítások nyomon követhetők és megvárhatók egy finom kávé vagy tea és wifi szolgáltatásunk mellett.

Áraink mérsékeltebbek a márkaszervizeknél, transzparens árképzésünk és a folyamatos konzultáció mellett nem érheti kellemetlen meglepetés ügyfeleinket.

Szolgáltatásaink

Autóflotta szerviz

Kötelező szervizek

Teljes körű átvizsgálás

Műszaki vizsgáztatás

Gépjármű diagnosztika

Motorjavítás

Autóvillamossági javítás

Teljes körű kárügyintézés

Klíma javítás

Részecskeszűrő regeneráció

Gumiszerelés és felnijavítás

Karosszériajavítás és fényezés

Az autódnak milyen időközönként van szüksége karbantartásra?

Felgyorsult életünkben az autónk második otthonunkká vált, hiszen naponta akár több órát is vezetünk. Fontos tehát saját kényelmünk, biztonságunk, illetve az értékállóság megóvása érdekében járművünk rendszeres karbantartása.

 

  • Éves átvizsgálás – Az éves átvizsgálás alapvető biztonsági szempont, de akár egy későbbi komolyabb és drágább javítást is megelőzhetünk vele. Ilyenkor a műszaki vizsgáztatáshoz hasonlóan ellenőrizzük járművét, különös tekintettel a fék, futómű, lámpák, gumik állapotára és arra, hogy megfelel-e a környezetvédelmi előírásoknak. Amennyiben találunk hibát javaslatot teszünk a javítási feladatra.
  • Időszakos szervizek – Ősszel, illetve tavasszal a gumicsere mellett műszakilag felkészítjük autóját a téli, illetve nyári útviszonyokra.
  • Alkalmi javítások – A mai autók nagyon okosak, hiszen jelzik ha problémát észlelnek futásuk során. Ne várjon sokat, ha a műszerfalon kigyullad egy kontrollfény, haladéktalanul lépjen velünk kapcsolatba, előzzünk meg együtt egy esetleges balesetet vagy költségesebb javítást!

Hasznos tippek a műszaki vizsgáztatáshoz.

Elégedett ügyfelek

“A TRT Europe átlátható tevékenysége, szakértő munkatársai és rugalmassága nagyon komoly előny, és számomra az is fontos, hogy mindig van megoldásuk a váratlan helyzetekre. A Telenor óriás autóflottája kezelésében ez nagy segítség számomra és a kollégáim számára is.”

Kerekes András

a Telenor Magyarország autóflotta managere

TRT Europe Kft.