Történetünk

Vállalkozásunk több mint 20 éves múltra visszatekintő, teljes egészében magyar tulajdonú társaság, melyet a Tagai testvérekből álló rally-versenyző páros alapított 1999-ben TRT Hungary néven. Fő tevékenységünk az autóversenyzés és versenyautó építés volt, mely fokozatosan kiegészült utcai autók karbantartásával. Európai terjeszkedésünk miatt 2009-től TRT Europe néven folytattuk munkánkat.

Az elmúlt évtizedek szakértő és megbízható teljesítménye eredményeként márkafüggetlen szervizünk mára 850 négyzetméteres, minden igényt kielégítő szerelőcsarnokkal és elkötelezett szerelőcsapattal áll lakossági és vállalati ügyfeleink rendelkezésére. Tevékenységünk az autószerelés teljes spektrumát lefedi az egyszerű karbantartástól és műszaki vizsgáztatástól a karosszériajavításon keresztül a legkomolyabb diagnosztikai feladatokig.

Szerviztevékenységünk és a versenyautóépítés mellett 2017 őszén saját gépjárműflottával és munkatársakkal elindult nemzetközi szállítmányozási üzletágunk. Ömlesztett áruk szállításával foglalkozunk Szlovénia, Olaszország, Németország és Magyarország területén.

Vállalkozásunk legfontosabb célkitűzése ügyfeleink és partnereink legmagasabb színvonalú kiszolgálása. Hisszük, hogy szakmailag felkészült és elkötelezett csapatunk, professzionálisan felszerelt műhelyünk és bemutatótermünk garancia arra, hogy megbízható és hosszútávú kapcsolatot alakítsunk ki azokkal, akik minket választanak.

Ismerje meg a Tagai testvéreket!

Partnereink véleménye

„A TRT Europe átlátható tevékenysége, szakértő munkatársai és rugalmassága nagyon komoly előny, és számomra az is fontos, hogy mindig van megoldásuk a váratlan helyzetekre. A Telenor óriás autóflottája kezelésében ez nagy segítség számomra és a kollégáim számára is.”

Kerekes András

a Telenor Magyarország autóflotta managere

TRT Europe Kft.