TRT Europe

Márkafüggetlen autószerviz

Alternatív szöveg Alternatív szöveg Alternatív szöveg Alternatív szöveg Alternatív szöveg Alternatív szöveg Alternatív szöveg Alternatív szöveg Alternatív szöveg Alternatív szöveg Alternatív szöveg Alternatív szöveg Alternatív szöveg Alternatív szöveg

Tisztelt jelentkező:

Szervizünkbe a következő munkakörök betöltésére keresünk munkatársak:

Munkafelvevő:

Több éves autószervizben szerzett tapasztalattal rendelkező jelentkezését várjuk. Fontos feladat az önnáló munkavégzés, a munkatársak írányítása, számonkérése.

Adminisztrátor:

A feladata igen sokrétű. A teljesség igénye nélkül a következők: könyvelővel és bérszámfejtővel való együttműködés, a szabadságok dokumentálása, kimutatások készítése, számlák rendezése, kintlévőségek nyomonkövetése. Elvárás az Excel táblázatkezelő használata.

Autószerelő:

Legfontosabb követelmény a szakszerű, hibamentes önnálló munkavégzés. A feladatai közé tartozik a partner autók szervizbe történő szállítása a hozom-viszem szolgáltatásunk keretében. Előnyt jelent a emelőgép vizsga, a klímák javításához szükséges érvényes képesítés.

Karosszéria lakatos:

Legfontosabb követelmény a szakszerű, hibamentes önnálló munkavégzés. A feladatai közé tartozik a partner autók szervizbe történő szállítása a hozom-viszem szolgáltatásunk keretében.

Fényképes magyar nyelvű önéletrajzát az allas@trt.hu címre küldje. A levél tárgy mezőjében kérem a megpályázott poziciót majd a nevét tüntesse fel. A csatolt dokumentum nevében is ezek az információk szerepeljenek. Ne felejtse el feltüntetni a nettó fizetési igényét.